Stem op jouw favoriet!

Stem op je favoriet!

De finalisten van de Amsterdam Food Pitch 2019 hebben nog 10 dagen  om jullie ervan te overtuigen dat zij de felbegeerde titel “Lekkerste Product 2019” verdienen. Op 14 juni wordt namelijk de winnaar alweer bekend gemaakt en tot die tijd zijn zij nog hard aan het strijden! Hier hebben zij natuurlijk jullie hulp bij nodig. Nu vraag je je natuurlijk af, hoe kan ik hier nou bij helpen? Easy!

Hieronder hebben we speciaal voor jullie nog even in het kort uitgelicht wie er allemaal in de finale zitten en wat voor heerlijk product zij presenteren. Zit hier nou iets tussen waarvan jij denkt: “Wow! Dit product wil ik terug zien in de schappen van de Kweker en de Bijenkorf!”? Ga dan naar https://www.amsterdamfoodpitch.nl/stemmen/ en breng jouw stem uit op je favoriete product(en)!

Amsterdam Tinto: Een hoogwaardige wijncocktail gemaakt van verse grapefruit en kinabast. Een echte Duitse kwaliteitswijn, gecombineerd met een bijzondere Amsterdamse siroop.

True Food Flavours: Poeders die gemaakt zijn van verse groenten en fruit, om zo een bijzondere smaak en/of kleur aan basisproducten te geven.

Gebbetje: Het eerste oer-Amsterdamse snoepje, speciaal gemaakt om de strijd aan te gaan met het Haagse Hopje!

Boeren van Amstel: Dit heerlijke streekproduct is melk zoals melk bedoeld is: niet afgeroomd en daardoor lekker romig van smaak.

Tartaat: Een ambachtelijke basismengeling dat je in staat stelt om gemakkelijk een smakelijke steak tartaar te bereiden.

Hertengehaktballen: Ambachtelijke gehaktballen van edelherten uit de Oostvaardersplassen, welke niet alleen lekker zijn, maar ook nog eens duurzaam!

Plant Based Cheese: Dit plantaardige alternatief voor kaas is niet alleen lekker, maar ook nog eens milieuvriendelijk!

Choonk: Gegrilde sappige stukjes gemaakt van geredde oesterzwamvoetjes. Deze stukjes hebben een natuurlijke bite en zijn beschikbaar in wel drie verschillende smaken!

MATTIES: Elze’s snoep zonder troep, de MATTIES, bestaan uit handgemaakte gedroogde fruitmatjes en hebben een intense (fruit)smaak.

Macao Beans: Gekarameliseerde en in de eigen schil gepofte cacaobonen.

Heet Op De Tong ‘Hot Ginger’: Een pittige soda die is gemaakt van verse gember, rietsuiker, citroen en verse pepers.

Montgomery’s Vegan Ice Cream: Duurzaam ijs waar je blij van wordt: zonder chemische toevoegen en zonder bijsmaak van soja of kokos.

Stem op jouw favoriet!