Wat je als foodie niet mag missen in april

Eerder op de blog van Amsterdam Food Pitch deelden we de leukste foodie to-do’s van februari. Nu het voorjaar in aantocht is beginnen de lentekriebels op te komen en gaan we met z’n alle weer naar buiten! De hoogste tijd om onze tips een update te geven en plannen te maken voor april. Hier ga jij aankomende maand culinaire inspiratie opdoen:

  • Hop On Hop Off Festival Breda. Het weekend van 5, 6 en 7 april 2019 staat Breda in het teken van de 2de editie van het grootste semi overdekte speciaalbier en foodtruck festival van de Benelux. Reken op ongeveer vijftig brouwerijen met meer dan driehonderdvijftig verschillende, bijzondere bieren, dertig foodtrucks, masterclasses, demonstraties, foodpairing, en meer.
  • AmuseTour in Amersfoort. Amusetour Nederland organiseert unieke culinaire wandelingen door heel Nederland. Op zondagmiddag 7 april wandel je in Amersfoort van restaurant naar restaurant en ontdek je niet alleen culinair aanbod, maar ook de beleving van de stad zelf. Ook leuk om alleen te doen en nieuwe foodies te ontmoeten.
  • Smokey Goodness No Worries Launch Party in Rotterdam. Barbecue held en pyro-culinair avonturier Jord Althuizen heeft zijn vijfde boek af en dat wordt opnieuw gevierd met een festival. De lancering op 14 april staat in het teken van de laid-back Aussie approach. Live muziek, demo’s, workshops en voor de echte fans een preview diner van het binnenkort te openen bbq restaurant:Black Smoke.
  • FeelGood Market in Eindhoven. Bij de FeelGood Market beleef je een dag vol duurzame, handgemaakte, originele en inspirerende (streek)- producten, lekkere (bio) hapjes, drankjes, workshops en live muziek. Op 21 april is het zo ver!
  • Vegenement Goes. Vegan, vega, flexi, duurzaam, lactose intolerant of biologisch, laat je inspireren op 28 april in Goes. Naast een productmarkt vol lekkers, is er ook een programma vol sprekers uit verschillende food disciplines. Denk aan boekschrijvers en zelfs een expert op het gebied van vegan huisdierenvoer.

Een gevarieerd aanbod aan inspiratiebronnen voor komende maand! Doe er je voordeel mee of ga gewoon lekker genieten. Blij worden van eten vinden we bij Amsterdam Food Pitch namelijk ook héél belangrijk.