We trappen af!

Deze week lanceert De Kweker Amsterdam Food Pitch 2019! We gaan weer op zoek naar het meest innovatieve en lekkerste food product van het jaar. Je bent welkom bij de kick-off van de tweede editie en om kennis te maken met de finalisten van vorig jaar. Hoe gaat het met deze producenten en hun gelanceerde producten? Wat komt er allemaal kijken bij de ontwikkeling van een nieuw product?
Loop even langs, proef en beleef!

Met demonstraties van de finalisten van vorig jaar en een persmoment wordt de inschrijving van onze nieuwe zoektocht geopend. Bij uitstek het moment om foodinnovaties te proeven en te ontdekken hoe het nu met hun producten gaat.

Proeven? Geniet van productdemo’s door:

Dough-to-go van Meike Schaling: gekoeld, kant-en-klaar en geportioneerd koekjesdeeg dat een maand houdbaar is. En dat deeg komt niet van de minste: Meike is oprichter van patisserie Petit Gâteau in Amsterdam. Het deeg wordt ambachtelijk bereid en kent verschillende soorten, zoals chocolate chip cookie en oatmeal. – Winnares over-all prijs 2018

Mama Madina’s glutenvrije zuurdesembrood van Madina Mamedova: gemaakt van onder andere maismeel, rijstmeel, boekweitmeel en maïzena. Madina Mamedova werkt in het bekende Italiaanse restaurant Toscanini op de Lindegracht. Al 20 jaar maakt ze met alle liefde alle soorten brood met de hand – Winnares van de publiekprijs en over-all prijs

Kaasfondue in blik van Ray Heistek

Joost & Paul jus de veau van Joost Brugman & Paul Jonker

Pepesan ikan van Willem van Huissteden

Inschrijven vanaf 25 januari
Na inspiratie opgedaan te hebben, kom je er niet meer onderuit. Ja, toe maar! De jury van Amsterdam Food Pitch staat te popelen om jullie baksels, brouwsels en andere heerlijke creaties te zien, ruiken en proeven. Daarna voorzien ze jou van advies om jouw product nóg beter te maken. En geloof ons, dat advies wil je! Onze jury bestaat uit zeker niet de minste persoonlijkheden uit de food scene. Binnenkort schotelen wij ze alvast wat vragen voor!

De kick-off van Amsterdam Food Pitch vindt plaats op 25 januari 2019 om 11.00 uur, in de zelfbedieningsvestiging van De Kweker in Amsterdam.